Abonnementen en ledenvoordeel

Geen tijd om de werkzaamheden in en rondom de woning te regelen? Ook dit verzorgen wij voor u! Kijk op onze pagina Abonnementen en Ledenvoordeel voor meer informatie.

In deze blogpost laten wij zien waarom een CV-ketel onderhoud zo belangrijk is. Van een CV-ketel mag u verwachten dat het de woning ongeveer 15 jaar verwarmt en dat het zorgt voor warm water. Om een CV-ketel 15 jaar te laten werken, moet er onderhoud gedaan worden. Wanneer dit niet gebeurd, kan het leiden tot gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidelekkage. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Met jaarlijks onderhoud gaat de CV-ketel veiliger en langer mee om uw warmte te bieden. Daarnaast verlaagt het de kans op terugkerende storingen. Mocht er toch een storing ontstaan, dan bent u daarmee sneller verholpen omdat er jaarlijks onderhoud wordt gepleegd.

“Maak gebruik van één van onze abonnementen en profiteer van ledenvoordeel!”

Wij bieden u drie soorten jaarlijkse abonnementsvormen aan, namelijk een ‘STARTEND ONTZORGD’, ‘GOED ONTZORGD’ en ‘COMPLEET ONTZORGD’ abonnement. Een jaarlijks CV-ketel onderhoud zit inbegrepen bij het ‘COMPLEET ONTZORGD’ abonnement.

Meer informatie over alle abonnementen vindt u op onze pagina Abonnementen en Ledenvoordeel.

Uw Woningwachters

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!