ANBO

ANBO
Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor een ‘Goed Ontzorgd’ jaarabonnement voor maar liefst €49,95 t.w.v. €89,95 met de unieke kortingscode die vermeld staat op de flyer van ANBO. 

Abonneer vandaag nog en ontvang uw korting!

U betaalt slechts €49,95 i.p.v €89,95 voor een ‘Goed Ontzorgd’ abonnement .  Schrijf u nu in voor het ‘Goed Ontzorgd’ jaarabonnement van De Woningwachter, op één van onderstaande manieren:

  1. Ga naar www.dewoningwachter.nl/anbo/ (deze pagina) en geef uw gegevens door op dit formulier.
  2. Neem telefonisch contact op met De Woningwachter op (0800) 1025.
  3. Vul de kaart in die u heeft ontvangen van ANBO en stuur hem naar De Woningwachter B.V. Antwoordnummer 5327, 3000 VB Rotterdam o.v.v. ANBO actie (met de unieke kortingscode die vermeld staat op de flyer van ANBO).

Meld u nu aan en profiteer van alle voordelen!

Bespaar moeite, tijd, energie en geld met het zoeken naar geschikte en betrouwbare klusdiensten. Met één telefoontje wordt uw klus goed en voordelig geklaard. U krijgt als ANBO-lid een exclusieve korting van bijna 50% op het ‘Goed Ontzorgd’ jaarabonnement van De Woningwachter. U hoeft dan geen tijd meer te besteden aan het zoeken van een klusser en u krijgt ook nog eens leuke voordelen en kortingen.Heeft u een tegelzetter, tuinman, behanger of een andere klusdienst nodig? U belt met De Woningwachter en zij regelen voor u de juiste klusjesman of -vrouw. Makkelijk en betrouwbaar. Met het ‘Goed Ontzorgd’ jaarabonnement heeft u met één aanspreekpunt 24/7 toegang tot alle klusdiensten voor uw huis of uw tuin.

  • Geen voorrijkosten, gratis werkopname, snelle afhandeling zo nodig ook met verzekering.
  • Gratis De Woningwachter ledenpas en een gratis energiecheck.
  • 10% korting op de uitgevoerde werkzaamheden.

Aanmeldformulier ANBO

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!