Disclaimer

 

  1. De Woningwachter B.V. heeft uiterste zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en redactie van de inhoud van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de informatie onjuist of onvolledig is. De Woningwachter B.V. is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor onjuistheden of onvolledigheid in de inhoud van de website.
  2. De Woningwachter B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke gevolgen dan ook van het ontbreken van informatie en het gebruik van de informatie op welke wijze dan ook.
  3. De Woningwachter B.V. blogs, met vervatte opvattingen of meningen, zijn die van de schrijver en niet per definitie van De Woningwachter B.V.
  4. De Woningwachter B.V. is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor virussen vanuit de website of op welke manier dan ook.
  5. De Woningwachter B.V. behoudt zich alle rechten, waaronder auteursrechten. Het kopiëren en/of misbruik maken van de tekstuele en visuele content is niet toegestaan aan de hand van de Auteurswet. De Woningwachter B.V. moet ten allen tijden als auteur worden vermeld bij het openbaar maken en het verveelvoudigen van het werk.
  6. De Woningwachter B.V. behoudt zich het recht om de inhoud van de website op enig moment te wijzigen, uit te breiden en/of te beperken.
  7. De Woningwachter B.V. behoudt zich het recht voor de informatie en deze mededeling van de Algemene Voorwaarden op enig moment te wijzigen, uit te breiden en/of te beperken.

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!