Hovenierswerk: Groene vingers knappen het op.

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Of heeft uw tuin gewoon een goede opknapbeurt nodig? Dan kunnen wij u van dienst zijn! Het aanleggen van een nieuwe tuin of het opknappen van uw tuin vergt namelijk veel vakmanschap; waarbij maatwerk, kwaliteit en communicatie met de klant hoog in het vaandel staan. Aangezien wij samenwerken met ruim 200 uitvoerende partners, waaronder hoveniers, kunnen wij ook deze dienst aanbieden. Deze hoveniers zijn geselecteerd op persoonlijke service en kwaliteit, wat wij erg belangrijk vinden. Onze hoveniers staan klaar om met hun groene vingers bij u in de tuin aan de slag te gaan.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij bieden u de beste hoveniers aan in hun vakgebied. Zij hebben genoeg ervaring en kwaliteit om uw tuin tot een plaatje te maken. Hoe kunnen zij uw tuin tot een plaatje maken? Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten werkzaamheden in de tuin, zoals: tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinontwerp

Aangezien niet elke tuin hetzelfde is, is maatwerk erg belangrijk bij het ontwerpen van een tuin. Hierbij moet rekening gehouden worden met de wensen, eisen en behoefte van de klant. Op deze manier kun je de klant voorzien van de ideale tuin, waarbij ‘maatwerk’ en ‘communicatie’ de sleutelwoorden zijn. Daarnaast geven we tips over tuinontwerpen. Bent u benieuwd hoe van een kleine tuin een ruimtelijke sfeervolle tuin kunt creëren? Lees dan onze blog over 8 tips voor kleine tuinen.

Tuinaanleg

Nadat het tuinontwerp bekend is, is het tijd voor het verzorgen van de tuinaanleg. Door middel van verschillende aspecten wordt er vormgegeven aan de tuin. Denk bijvoorbeeld aan: het planten van bloemen & struiken, het leggen van tegels of vlonders, het aanleggen van een vijver, het installeren van tuinverlichting en het neerzetten van schuttingen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kijken naar de zonwering voor buiten. Ook deze dienst kunnen wij voor u regelen.  

Tuinonderhoud

Bij tijd en wijle moet de tuin onderhouden worden, als men verwaarlozing van de tuin wilt voorkomen. Ook dit is een van de taken van onze hoveniers. Door regelmatig uw tuin te onderhouden, houdt u de groei van de planten in conditie. Ook het onderhouden van de bestrating en de ondergrond is van belang om verwaarlozing van de tuin tegen te gaan. Uiteindelijk geeft een verzorgde tuin een beter aanzicht voor iedereen.

Heeft u interesse in onze hoveniers diensten? Neem dan direct contact met ons op. We staan u altijd direct ter woord. Stuurt u liever een mailtje? Vul dan het contactformulier in en wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Bent u geïnteresseerd in andere diensten naast hovenier is dat ook altijd mogelijk. Om hierbij voordeel uit te halen, bieden wij zelfs speciale abonnementen aan.

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!