Over ons

Kees en Romano hebben beiden hun sporen verdiend in de bouwwereld. In 2012 hebben zij besloten om hun krachten te bundelen tot een concept waarmee zij iedereen, zowel particulieren als zakelijk, ontzorgen op service- en onderhoudsniveau. 

Van het hoofdkantoor in Maasland naar Wateringen en vanaf Wateringen naar Rotterdam. De Woningwachter is inmiddels uitgegroeid tot een service- en onderhoudsbedrijf met enkele tienduizenden leden. Steeds meer partners sluiten zich aan en met ruim 200 uitvoerende partners ontzorgen wij klanten in heel Nederland.

Wij, zowel de medewerkers op kantoor als de uitvoerende partners, staan voor u klaar om de werkzaamheden te bespreken en te verhelpen.  

 

Zorgzaam
Wij regelen alles wat met uw woning te maken heeft. Ook houden wij van een persoonlijke benadering, omdat uw woning uw thuis is. Er is niets persoonlijker dan dit.

 

Vertrouwd
Wij delen onze kennis met u via de telefoon en via onze blog. Wij werken transparant, zodat u ons volledig kan vertrouwen en dat u kunt genieten van uw (t)huis en wat nog meer belangrijk is.

 

Kwaliteit
De beste kwaliteit garanderen wij, dankzij onze streng geselecteerde uitvoerende partners. Met een abonnement profiteert u van een eerlijke prijs- en kwaliteitsverhouding.

 

Contact

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!