Schilderwerk | Voor binnen en buiten

Zondagmiddag 4 uur, u zit lekker voor de buis studio sport te kijken onder het genot van een hapje en een drankje. In uw ooghoeken ziet u de muur en begint er meer naar te kijken. U denkt bij zichzelf, een likje verf zou niet misstaan. In dat geval, bent u bij ons aan het juiste adres. Aangezien wij samenwerken met ruim 200 uitvoerende partners, waaronder schilders, kunnen wij ook deze dienst aanbieden. Deze schilders zijn geselecteerd op persoonlijke service en kwaliteit, wat wij erg belangrijk vinden. Onze schilders doen schilderwerk voor zowel binnen (muren, plafonds, kozijnen en deuren) als buiten (gevel, dakgoten, schutting en schuur).

 

Waarom schilderwerk laten uitbesteden?
Wanneer het aankomt om schilderwerk, dient er rekening gehouden te worden met verschillende factoren, zoals: het voorbereidende werk, de kwaliteit van de verf en de verschillende soorten verf technieken en methodes. In een eerder geschreven blog werden er tips gegeven over buitenschilderwerk. De tips zijn handig om te gebruiken en zorgen voor een mooi eindresultaat. Onze schilders hebben al deze tips onder de knie en houden ook rekening met de andere factoren die komen kijken bij het schilderwerk. Door hun ervaring weten ze elke klus weer tot een goed einde te brengen. Ondanks dat het goedkoper is om zelf schilderwerk te verrichten, kent het uitbesteden van het schilderwerk een aantal voordelen. De voordelen zijn:

  • Het bespaart tijd; door het schilderwerk uit handen te geven, bespaart u zelf tijd.
  • Verzekerd van kwaliteit; door de ervaring en kennis die de schilders hebben, kunnen wij per project de kwaliteit garanderen.
  • Veiligheid; doordat alle schilders op de hoogte zijn van de veiligheidsprotocollen, kunnen zij zonder kleerscheuren een project afronden.

 

Binnenschilderwerk
Is uw interieur toe aan een nieuwe, frisse of strakke uitstraling? Dan is binnenschilderwerk de oplossing. Hierbij kunt u denken aan het schilderen van muren, plafond, trap, kozijnen en deuren. Het schilderen van deze elementen creëert een nieuwe look. Daarnaast biedt het aanbrengen van verf ook bescherming, voor circa zeven jaar. Verf biedt namelijk bescherming tegen slijtage, vocht en schimmel.

 

Buitenschilderwerk
Naast binnenschilderwerk is het ook mogelijk om buitenschilderwerk te kiezen. Ook dit heeft invloed op de uitstraling van uw huis. Daarnaast biedt het ook bescherming tegen slijtage, vocht en schimmel, net zoals bij binnenschilderwerk. Alleen biedt het opnieuw aanbrengen buitenschilderwerk voor circa 5 jaar bescherming, omdat buitenschilderwerk sterk wordt beïnvloed door de weersomstandigheden.

Momenteel hebben wij een actie lopen waarmee u kunt profiteren van verschillende schilderwerk voordelen. Benieuwd naar de actie? Neem dan een kijkje op ons schilderscollectief. Bent u geïnteresseerd in onze schilderwerk diensten? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail of social media. Wanneer u liever een e-mail stuurt, vul dan het contactformulier in en wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Bent u geïnteresseerd in andere diensten naast schilderwerk is dat ook altijd mogelijk. Om hierbij voordeel uit te halen, bieden wij zelfs speciale abonnementen aan.

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!