Schoonmaakwerk: De Woningwachter regelt het.

Via De Woningwachter kunt u ook allerlei zaken laten regelen met betrekking tot schoonmaakwerk. Als het nou gaat om particulieren of bedrijfspanden, De Woningwachter biedt verschillende schoonmaakdiensten aan. Er is altijd af te spreken wat het beste voor u uitkomt en daaruit wordt er een op maat gemaakt rooster gemaakt.

 

Schoonmaakdiensten

De Woningwachter kiest haar partners altijd zeer zorgvuldig uit op kwaliteit. Medewerkers van deze bedrijven zullen altijd met de grootste zorg en toewijding het schoonmaakwerk uitvoeren. Of het nu gaat om een woning dat regelmatig schoongemaakt dient te worden, kantoren schoonmaken of andere instellingen.

De schoonmaakdiensten worden zoals altijd op maat afgesproken en er kan altijd flexibel worden ingespeeld op ontwikkelingen. Er moet met spoed wat schoonmaakwerkzaamheden gebeuren of het bedrijf sluit een maand wegens een verbouwing? De Woningwachter denkt altijd met u mee.

 

Schoonmaakbedrijf nodig?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig dat flexibel is en een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden kan verrichten? Neem direct contact op met De Woningwachter en we plannen gelijk een gesprek in.

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!