Voordelen van een abonnement

Heeft u geen tijd om de werkzaamheden in en rondom de woning te regelen? Dit kunnen wij voor u verzorgen. U krijgt veel ledenvoordeel, dankzij onze jaarabonnementen. Bepaal zelf hoe wij u mogen ontzorgen van de werkzaamheden, zodat u kunt blijven genieten van uw (t)huis.

Wij bieden u drie soorten abonnementen aan, namelijk een ‘Startend Ontzorgd’, een ‘Goed Ontzorgd’ en een ‘Compleet Ontzorgd’ jaarabonnement. Bekijk hieronder wat dit precies inhoudt.

Maak gebruik van één van onze jaarabonnementen en
profiteer van ledenvoordeel!

Voordelen

Lees hieronder alle voordelen.

 

24/7 één aanspreekpunt en ondersteuning voor alle soorten onderhouds- werkzaamheden

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken op telefoonnummer 0800 – 1025 of mail naar info@dewoningwachter.nl. Wij lossen alle calamiteiten direct op.


Geen voorrijkosten en een gratis werkopname

Wilt u dat wij langskomen voor een werkopname of heeft u een klus? Wij bieden een gratis werkopname aan en wij vragen geen voorrijkosten.


Telefonische energiekosten check

U kunt zich hier apart voor aanmelden. Dan wordt er gekeken hoe u kunt besparen op uw energie. Als u zich hiervoor aanmeld, wordt er telefonisch contact met u opgenomen. Wilt u uw jaarrekeningen dan alvast klaarleggen?


10% korting op uitgevoerde werkzaamheden

U ontvangt 10% korting op de uitgevoerde werkzaamheden. Heeft u 1 klus per jaar of 20 klussen? Elke keer ontvangt u 10% korting.


Ledenvoordeelpas voor acties en kortingen

Met De Woningwachter ledenvoordeelpas krijgt u korting bij verschillende partners. Op deze pagina leest u welke partners.


Binnen 2 uur iemand voor de deur

Bij spoedgevallen proberen wij het probleem binnen 2 uur op te lossen. U moet tenslotte kunnen blijven genieten van uw thuis.


Jaarlijkse CV-ketel controle

Van een CV-ketel mag u verwachten dat het de woning ongeveer 15 jaar verwarmt en dat het zorgt voor warm water. Om een CV-ketel 15 jaar te laten werken, moet er onderhoud gedaan worden. Wanneer dit niet gebeurd, kan het leiden tot gevaarlijke situaties zoals koolmonoxidelekkage. Voorkomen is immers beter dan genezen. Met jaarlijks onderhoud gaat de CV-ketel veiliger en langer mee om u warmte te bieden. Daarnaast verlaagt het de kans op terugkerende storingen. Mocht er toch een storing ontstaan, dan bent u daarmee sneller verholpen omdat er jaarlijks onderhoud wordt gepleegd.


Bespaar tot wel € 1000,- per jaar

U bespaart tot wel € 1000,- per jaar. Hoe? Doordat u geen voorrijkosten en werkopnames betaalt, u 10% korting ontvangt op de uitgevoerde werkzaamheden, een ledenvoordeelpas heeft en een jaarlijkse CV-ketel controle ontvangt. Als u meerdere werkzaamheden laat doen in een jaar, ontvangt u elke keer weer 10% korting.

Bekijk hier de drie soorten abonnementen en kies welke bij u past.

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!