Warmteservice | Verwarming – Sanitair

warmteservice de woningwachter

Warmteservice

De Woningwachter is gespecialiseerd in het ontzorgen van alles wat met uw woning te maken heeft. Om de beste kwaliteit te garanderen, maken wij gebruik van specialisten die u het best kunnen helpen. Zeker warmteservice is iets wat elke bewoner regelmatig nodig heeft. De Woningwachter kan dit makkelijk voor u uit handen nemen, zodat u geen zorgen meer heeft. Met welke onderdelen kunnen wij u van dienst zijn?

  • Sanitair
  • Verwarming
  • Boilers & Geisers
  • Isolatie
  • Dakbedekking

Wat bieden wij aan?

U kunt altijd bij ons terecht voor vrijblijvend professioneel advies, onderhoud en installatie met alles voor warmteservice. Bekijkt u ook eens onze drie Ontzorg abonnementen voor een meer voordelig diensten aanbod. Afhankelijk van uw wensen kunt u direct bij ons terecht. Vooraf bespreken wij altijd de opties om zo tot het best mogelijke abonnement te komen. Op deze manier worden uw wensen en situatie het beste geholpen.

 

warmteservice abonnementen

Extra voordelen

U maakt ook direct gebruik van ons ledenvoordeel, waarbij u naast onze service ook nog extra kortingen krijgt bij allerlei uitjes en winkels. Op het gebied van warmteservice kunt u met uw lidmaatschap voordeel krijgen bij onze gewaardeerde partners. Zeker voor kleine benodigdheden is dit leuk meegenomen.

ledenvoordeel warmte service

 

 

 

 

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!