Warmteservice: verwarming in en om het huis

Geld en energie besparen door uw cv-ketel en radiatoren te controleren, zodat u op een fijne manier warme handen en voeten krijgt? De Woningwachter regelt het voor u. Bespaar gemiddeld €600,- op de verwarming en zorg daarmee ook nog eens voor het milieu. Gaat u ook met ons 2017 goed beginnen?

De Woningwachter regelt alles met betrekking tot warmteservice. Aanleggen, onderhouden, materiaal leveren, adviseren en ervoor zorgen dat u geld en energie (letterlijk en figuurlijk) bespaart. Op deze manier hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. Dat is Wonen zonder zorgen!

De Woningwachter kent verschillende soorten warmteservices: van cv-ketels, combiketels, radiatoren, sfeerhaard en gaskachel tot aan vloerverwarming, luchtverwarming of buitenverwarming. U kunt bij De Woningwachter terecht voor al uw installatiewerk, maar ook adviseren wij u graag in welk soort materiaal.  Bekijk onze abonnementen om te besparen op uw verwarmingskosten en nog veel meer.

Verwarming

Heeft u de verwarming ook altijd hoog staan? U kunt hier enorm op besparen. Door alleen maar slim met de verwarming om te gaan, kunt u gemiddeld €600,- per jaar besparen. Kijk op onze blog om te besparen. Wij kunnen u adviseren om te besparen, maar ook kunnen wij uw gehele verwarming aansluiten.

 

Radiator

De Woningwachter helpt u graag met het aansluiten van de radiator. De Woningwachter kan u geheel adviseren met het kopen van een radiator.

Als de thermostaatkraan vervangen moet worden, kunt u dit aan ons doorgeven.  Wij kijken welke thermostaatkraan bruikbaar is en kunnen u een totale prijs geven voor het materiaal en het uitvoeren van de werkzaamheden. Een nieuwe radiator plaatsen of de radiator ontluchten? U mag alles aan ons vragen.

Wilt u door middel van één knop al uw verwarmingen instellen of uw verwarming uit en aan doen of lager en hoger zetten? Dit kan door de kamerthermostaat. Wij helpen u graag verder met uw thermostaat.

warmteservice

Vloerverwarming

Een vloerverwarming is de verwarming van een huis of gebouw die ingebouwd is in de vloer. Er zijn verschillende soorten vloerverwarmingen. U kunt namelijk kiezen uit elektrisch of met behulp van warm water. De Woningwachter helpt u graag bij het creëren van de perfecte vloerverwarmingssysteem en bij het inregelen van de vloerverwarming.

 

Cv-ketel onderhoud

Wilt u graag een nieuwe cv ketel kopen? De Woningwachter adviseert u graag in uw warmtecentrale. Ook letten wij natuurlijk op de prijs-kwaliteitsverhouding. De Woningwachter kan ook een cv ketel onderhoud uitvoeren. Dit betekent het schoonmaken, het bijvullen en het ontluchten van de cv-ketel. Mochten er cv onderdelen vervangen moeten worden, bespreken wij uiteraard eerst de prijs met u.

Wij hebben ruim 200 uitvoerende partners en hierbij hebben wij ook installatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in warmteservice en installatietechniek. Neem direct contact op met De Woningwachter om te kijken naar alle mogelijkheden van onze warmteservice.

Meer informatie? Vul het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers.

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!