Zonwering: verzorgt door de Woningwachter

De Woningwachter werkt samen met meer dan 200 vakmensen die alles in en rondom uw woning onderhouden. Ook voor zonwering zorgt De Woningwachter voor de beste vakmensen die er gespecialiseerd in zijn. Zowel voor het installeren van nieuwe zonwering als het onderhoud bent u bij De Woningwachter aan het juiste adres.

 

Zonwering buiten

Zonwering wordt zowel voor buiten als binnen gebruikt. Uiteraard verzorgen wij voor beide aspecten onze diensten. Voor buitenzonwering zijn er veel verschillende opties die gebruikt kunnen worden. Afhankelijk van onze klanten geven wij advies en service op maat. Bij buitenzonwering kunt u bijvoorbeeld denken aan zonneschermen, rolluiken, screens en buitenjaloezieën. Daarnaast zijn er nog veel meer opties mogelijk. Door deze diversiteit is het verstandig u goed te laten inlichten als u buitenzonwering wilt installeren.

Ook voor onderhoud van uw bestaande zonwering is het noodzakelijk om de juiste mensen in te schakelen die er ervaring mee hebben. Er zijn hierin zeer grote verschillen en daarom zorgt De Woningwachter voor advies op locatie.

 

Zonwering binnen

Ook voor binnenzonwering werkt De Woningwachter samen met de juiste partners voor het beste resultaat. De wensen en installatie vergt een andere aanpak en maatwerk is daarbij van groot belang. Bij binnenzonwering kunt u denken aan rolgordijnen, jaloezieën, lamellen, shutters en nog vele andere mogelijkheden. Elk heeft zijn voor- en nadelen en wij bieden u graag de informatie die nodig is om tot de beste keuze te komen.

Het onderhoud kunt u ook prima aan één van onze gespecialiseerde partners overlaten. Hoe groot of klein de werkzaamheid ook is, De Woningwachter staat voor u klaar.

Heeft u interesse in onze zonwering diensten? Neem dan direct contact met ons op. We staan u altijd direct ter woord. Stuurt u liever een mailtje? Vul dan het contactformulier in en wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Bent u geïnteresseerd in andere diensten naast zonwering is dat ook altijd mogelijk. Om hierbij voordeel uit te halen, bieden wij zelfs speciale abonnementen aan.

0800 - 1025, één telefoonnummer voor alle onderhoudswerkzaamheden in heel Nederland

Wij zorgen dat u kunt blijven genieten van uw (t)huis!